web_Maija_Blåfield_TheFantastic_1.jpg

TULOSSA: MAIJA BLÅFIELD

Helsingin Taidehalli

21.1.–5.3.2023

Taiteilija Maija Blåfield (s. 1973) astelee vakain askelin nykytaiteen ja dokumenttielokuvan välillä, antamatta raja-aitojen määritellä työtään. Näyttelyssä nähdään sekä liikkuvan kuvan teoksia että valokuvaa.

teosarpajaiset020816_1web.jpg

Suomen Taideyhdistys etsii toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtaja toteuttaa tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa yhdistyksen uudistuvaa toiminta- ja viestintästrategiaa. Toimi on kokoaikainen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osallistua suomalaisen kuvataiteen kehittämiseen.

Taidehalli piirustusilta final0510.jpg

Piirustusillat jatkuvat!

Suomen Taideyhdistys järjestää elävän mallin croquis-piirustusiltoja Helsingin Taidehallissa tiistaisin klo 18–20. Otathan omat piirustusvälineet mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Hanna Hyy: Epäilys lävistää huopahatun, 2019.jpg

Nuorten taiteilijoiden apurahat

Nuorten taiteilijoiden apurahaa voivat hakea enintään 35-vuotiaat, ammattiin valmistuneet taiteilijat. Apurahan hakuaika on 1.5.–31.8.2022. Apurahan suuruus on 6 000 euroa. Myönnetyt apurahat jaetaan joulukuussa.