Tervetuloa Taidepalstalle!

Taidepalsta on Suomen Taideyhdistyksen blogi, jossa julkaistaan haastatteluja ja artikkeleja nykytaiteesta, taiteen keräilystä sekä muista yhdistyksen toimintaan liittyvistä aiheista.

Taidepalstan kaikki artikkelit julkaistaan sekä suomeksi että ruotsiksi, osa myös englanniksi.

Juttuaiheiden tiimoilta voit olla yhteydessä yhdistyksen tuottajaan Katri Salmenoja, joka vastaa Taidepalstan sisällöstä: katri.salmenoja(a)suomentaideyhdistys.fi.

TAIDEPALSTA

YHTEYS

Osoite

c/o Helsingin Taidehalli

Nervanderinkatu 3

Puhelin

(+358) 45 7731 4315

Sähköposti

Vuonna 1846 perustettu Suomen Taideyhdistys tukee suomalaista kuvataidetta sekä edistää sen tuntemusta ja harrastusta. Yhdistys jakaa apurahoja ja palkintoja kuvataiteilijoille ja taidekirjoittajille, tuottaa näyttelyitä sekä arpoo vuosittain hankkimansa taideteokset jäsenten kesken.