TEOS-

ARPAJAISET

Mukana vuosittain noin 100 teosta

Suomen Taideyhdistys arpoo vuosittain jäsentensä kesken noin sata vuoden aikana hankkimaansa, kotimaista nykytaidetta edustavaa taideteosta. Arvontaan osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista viimeistään 15. joulukuuta. Kuluneen vuoden arpajaisvoittajat julkistetaan seuraavan vuoden alussa.

Vuoden 2020 arpajaisteokset löytyvät täältä. Arpajaisvoitoiksi hankittuja teoksia ja niiden tekijöitä esitellään myös Suomen Taideyhdistyksen Instagramissa.

Henkilötietojen käsittelyä koskevan uuden tietosuojalain myötä Suomen Taideyhdistys ei enää julkaise arpajaisvoittajien nimiä verkkosivuillaan. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Tiedustelut puh. (+358)45 7731 4315 tai info(a)suomentaideyhdistys.fi.

YHTEYS

Osoite

c/o Helsingin Taidehalli

Nervanderinkatu 3

Puhelin

(+358) 45 7731 4315

Sähköposti

Vuonna 1846 perustettu Suomen Taideyhdistys tukee suomalaista kuvataidetta sekä edistää sen tuntemusta ja harrastusta. Yhdistys jakaa apurahoja ja palkintoja kuvataiteilijoille ja taidekirjoittajille, tuottaa näyttelyitä sekä arpoo vuosittain hankkimansa taideteokset jäsenten kesken.